Over Cloet

over ons

Cloet is een algemeen aannemer

Wij zijn algemeen aannemer met een ruim klantenbestand dat gaat van KMO tot multinational. Wij opereren zowel in de industrie, in de commerciële als in de openbare sector. Met ons toegewijd team verzorgen wij zeer specifieke opdrachten, alsook een totale aanpak van de werken. Wij begeleiden onze klanten van ontwerp tot uitvoering. We zoeken telkens de beste oplossing op maat.

Dagelijks gaan wij de uitdaging aan om in operationele omgevingen werken uit te voeren met vastgelegde budgetten, tijdschema’s en uitvoeringsmethodes.

Cloet Bouw is een geregistreerd en erkend aannemersbedrijf. Ons team heeft een uitgebreide ervaring in diverse sectoren (industrie, productie, logistiek, voeding, productie, technologie,…) Dat is een troef die ons in staat stelt onze baseline ‘Altijd een oplossing op maat’ maximaal te realiseren.

Ervaring

Ervaring

Cloet is een erkend aannemingsbedrijf. Ons team heeft uitgebreide ervaring in diverse sectoren. 

Teamwork

Teamwork

Toegewijd team, totaalaanpak, horizontale structuur

Tools

Tools

Kostenefficiënt en rendabel werken, loopt als een rode draad doorheen het proces. Wij zoeken continu naar innovatieve, maar ook kwaliteitsvolle oplossingen. We zetten de juiste middelen in voor elk werk. Elektrische graafmachines of stofvrij werken, zijn geen uitzonderingen.

Veiligheid

Veiligheid

De veiligheid van uw mensen en onze mensen. Iedere deelnemer aan het bouwproces heeft recht op veiligheid. Dit is voor ons een absolute prioriteit. Als VCA**-gekeurd bedrijf waken we als team hierover.

Enkele referenties

Mainfreight
Barco
Jules Destrooper
PSA
Befimmo
CNH Industrial
Daikin België